Home Teknologia Suosituimmat viinitilat, joilla on Facebook-sivut, joihin kannattaa tutustua

Suosituimmat viinitilat, joilla on Facebook-sivut, joihin kannattaa tutustua

by admin

Facebook on kasvanut loistavaksi alustaksi tiedon hankkimiseen ja jakamiseen. Ihmiset viettävät suuren osan ajastaan ​​Facebookissa ja ovat tehneet siitä tärkeän osan elämäänsä. Viinin ystävänä haluat luultavasti jakaa juomasi ystäviesi kanssa ja pysyä ajan tasalla suosikkiviinitilojesi tekemisestä. Viinitilat tietävät tämän ja ovat yrittäneet tavoittaa kaltaisiasi ihmisiä Facebookissa ja pitää sinut ajan tasalla.
Valitettavasti useimmat viinitilat ovat epäonnistuneet yrityksessään surkeasti. Mutta eivät kaikki! Siksi olen koonnut Facebookissa listan viinitiloista, joilla menee oikein, ja tekisin pidemmän listan, jossa luetellaan ne, joilla menee pieleen. Arviot perustuvat siihen, kuinka usein he päivittävät tilaansa, kuinka paljon he sitoutuvat asiakkaisiinsa ja sisällön laatuun.

1. https://www.facebook.com/pages/Caymus-Vineyards/104991212873767

Caymus on kulkenut pitkän tien eivätkä ehkä olisi päässyt tälle listalle, jos he eivät olisi muuttaneet toimintatapaansa. Viinitilan fanit lähettivät pitkään kaikenlaisia ​​kysymyksiä, joista ei kuulunut mitään viinitilalta. Kuitenkin sen jälkeen, kun Frank Gutierrez palkattiin sosiaalisen median johtajaksi ja elokuvantekijäksi Caymus Vineyardsiin, sisältö, fanien sitoutuminen ja videon laatu ovat parantuneet huomattavasti.

2. https://www.facebook.com/ChMontelena?rf=103719522999753

Chateau Montelenalla on upea Facebook-sivu, jossa on paljon mielenkiintoista sisältöä. He käyttävät myös Facebook-tarjousominaisuutta, joka tarjoaa kaikille sisäänkirjautuneille 50 % alennuksen viininmaistajaisista. Liian hyvä jäätävä väliin, ihmiset!

3. https://www.facebook.com/jordanwinery

Heillä on kuvia viinitarhastaan, ja nämä näyttävät saavan eniten tykkäyksiä heidän faneistaan. Sivun sisältö on tyylikästä ja ne ovat brändin mukaisia. He näyttävät kuitenkin pelaavan liian turvallisesti käyttämällä Facebookissa perinteistä ja vähemmän trendikästä lähestymistapaa. Mutta olen varma, että tämä toimii joillekin noista vakavista ihmisistä!

4. https://www.facebook.com/MollydookerWines

Useimmat viininvalmistajat luovuttavat vastuun sosiaalisen median sivujensa hallinnasta kokonaan jollekin muulle alan toimijalle tai kolmansille osapuolille. Mutta ei Sarah ja Sparky Marquis. He julkaisevat henkilökohtaista sisältöä ja pitävät fanit ajan tasalla matkoistaan ​​ympäri osavaltioita, valokuvia sadosta ja viinin tuotannosta.

5. https://www.facebook.com/barefootwine

Koska Facebookissa on näinä päivinä valtava määrä väärennettyjä faneja, en käyttänyt sitä tekijänä tätä luetteloa laatiessani. Barefootin Facebook-fanisivun tapauksessa sitä ei kuitenkaan voida jättää huomiotta. Heillä on yli 855 000 tykkääjää! He tekevät loistavaa työtä varmistaakseen, että jokainen fani on mukana. He ovat myös käyttäneet paljon rahaa räätälöityihin sovelluksiinsa, jotka näyttävät ja toimivat melko hyvin.

6. https://www.facebook.com/twistedoak

Twisted Oak järjesti ”Tuo kumikanasi töihin” -kuvakilpailun faneilleen ja kannusti heitä julkaisemaan kuvat sivulle. Sen relevanssi saattaa olla kyseenalainen, mutta fanit omaksuivat idean ja heistä luultavasti tuntui, että Twisted Oak välitti heistä eikä käyttänyt niitä vain brändin mainostamiseen.

7. https://www.facebook.com/WenteVineyards

Tämä sivu kuuluu Wente Vineyardsille ja Wente Wineryn maistajaisiin voi varata etukäteen. Voit tehdä kaiken tämän poistumatta Facebookin mukavuudesta. Asennettuna heillä on myös Cruvee, viinikohtainen Facebook-sovellus, jonka avulla sivu voi isännöidä jokaisen viininsä, hinnat, maistelutiedot ja verkkokauppa yhden välilehden alle.

8. https://www.facebook.com/floraspringswinery

Flora Springsillä näyttää olevan kaikki selvitetty ja peitetty. Heillä on mukautettu tervetulosivu; he tarjoavat kaksi yhdestä viininmaistelukupongin, verkkokaupan ja loistavan sivuvuorovaikutuksen fanien kanssa. Sekä viinitila että sen fanit julkaisevat usein viestejä. Fanit näyttävät houkuttelevan viinitilaa, eivätkä he karkaa raskaalta näyttävää vastuuta tai pettymystä. Viinitila näyttää myös saavuttavan loistavan tasapainon viinitilan päivittäisten tapahtumien edistämisen, fanien houkuttelemisen sivulla ja mielenkiintoisten tilapäivitysten julkaisemisen välillä.

9. https://www.facebook.com/vsattui1885

Nyt nämä ihmiset osaavat sekoittaa huumoria ja nokkeluutta. Jossain vaiheessa he käyttivät hauskaa kuvaa valeviinin etiketistä kannustaakseen osallistumaan fanisivullaan. Kuva keräsi yli 100 kommenttia ja 900 jakoa, ja niillä on nyt yli 28 000 tykkäystä. Pullon etiketissä luki: ”Älä anna tämän pullon toimia inspiraationa soittaa exällesi säälittävässä yrityksessä palata yhteen. Jotkut erittäin hienot viinirypäleet ovat kuolleet tämän viinin valmistuksessa. Osoita kunnioitusta.” No, puhukaa luovuudesta!

Related News