Home Teknologia 9 siistiä Twitter-tiliä viininystäville seurattavaksi

9 siistiä Twitter-tiliä viininystäville seurattavaksi

by admin

No, ilmeisesti viiniteollisuus ei kärsi tiedon puutteesta. Sekä ammattilaiset että aloittelijat ovat erittäin innokkaita kertomaan mielipiteensä uusimmista kokeilun arvoisista viineistä ja muista alan aiheista. Ongelmana on, että sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Twitterissä on liikaa tietoa!
Kaiken tämän sotkun ja melun seulominen ei ole helppo tehtävä ja on yhtä suuri haaste kuin tiedon puute. Sinun on tiedettävä, ketä kuunnella ja ketä seurata tuhlaamatta aikaa. Tämä tarkoittaa alan parhaiden ottamista. Siksi tässä on lyhyt kokoelma joistakin Twitterin suurimmista liikuttajista ja ravistajista, tietysti viinin suhteen.

https://twitter.com/pinotblogger @pinotblogger (Josh Hermsmeyer)

Josh valmistui UC Davisista kandidaatin tutkinnolla viininvalmistuksessa ja taloustieteessä. Hän on maksimoinut nämä kaksi sujuvasti tullakseen sosiaalisen median markkinoinnin asiantuntijaksi. Vaikka hänen pääalustansa on Capozzi Winery Blog, hänen näkemyksensä alasta on ilmestynyt useissa julkaisuissa, kuten Wines & Vines, Wines and Spirits, Wall Street Journal, muiden alustojen joukossa. Jos haluat saada kaiken irti tämän alan markkinoinnista sosiaalisen median kautta, tätä henkilöä kannattaa seurata.
https://twitter.com/RickBakas @ rickbakas (Rick Bakas)
Rick on itse julistautunut pekonin rakastaja. Hän rakastaa myös olutta, viiniä, ruokaa ja sosiaalista mediaa. Hänellä on useita seuraajia Twitterissä, ja hän on Twitterin hashtagejen #Cabernet day ja # Chardonnay Day luomisen takana. Rick on brändistrategi ja perusti myös Bakas Median. Rick on myös sommerlier. Yksi hänen muista suurista saavutuksistaan ​​on ”Oregon Ducks” -brändin suunnittelu Nikelle ja hän osallistui myös ”Denver Broncos” -brändin suunnitteluun heidän urheilijayritykselleen.

https://twitter.com/TishWine @ TishWine (W.R Tish)

Tish on hyvä Wine-arvostelija, joka on ollut mukana tällä alalla useiden vuosien ajan, ja hän perusti ”Wine For All” -tapahtuman, joka tarjoaa valikoiman viiniin liittyviä tapahtumia keskittyen pääasiassa komediaan ja osallisuuteen. Häntä pidetään ammattilaisena tämän alan trendeissä, ja häntä tavoittelevat julkaisut, kuten NY Times, LA Times ja Chicago Tribune.

https://twitter.com/WineEnthusiast @ WineEnthusiast (viiniharrastaja)

Wine Enthusiast käsittelee useita viiniin liittyviä aiheita. Viiniarvostelujen lisäksi he tarjoavat uutisia mm. koulutuksesta, asusteista ja matkailusta. Se on nimetty ”kaiken viinin äärimmäiseksi lähteeksi”.

https://twitter.com/drvino @ drvino (Dr Vino)

Dr. T. Coleman on kuin supersankari tällä alalla. Hän tarjoaa syvää tietämystä viinistä usein käytetyssä blogissa. Hän on kirjoittanut kaksi informatiivista kirjaa kellariin sopivista viineistä. Hän tarjoaa myös kommentteja julkaisuissa, kuten Food and wine, Forbes.com ja monet muut.

https://twitter.com/Decanter @Decanter (Decanter)

Lontoon aikakauslehti on itse julistautunut maailman parhaaksi viinilehteksi, ja se on erittäin suosittu ja tarjoaa laajan valikoiman viinitietoa. Se julkaistaan ​​yli 90 maassa ja on loistava lähde viinien kuvauksille.

https://twitter.com/WineHarlots @ WineHarlots (Wine Harlots)

Wine Harlots noudattaa erilaista lähestymistapaa kuin kollegansa. Ryhmä matkustaa ympäri maailmaa löytääkseen parhaat viinitarjoukset. Kun otetaan huomioon heidän iskulauseensa ”Thirsty, But Thrifty: What We’re Drinking Now”, se tosiasia, että heillä on niin suuri seuraaja, ei ole yllätys.

https://twitter.com/TweSommelier @ TweSommerlier (Eric)

Eric on tämän Winery Week -nimellä tunnetun viiniyhteisön perustaja. Hän on kerännyt reilusti yli 35 000 seuraajaa, jotka janoavat arvosteluja viinistä muiden toimialaan liittyvien uutisten ohella. Eric on #WW:n ja #WineWeednesday:n luomisen takana. Huippuvaikuttajana Eric arvostaa hieman nimettömyyttä eikä jaa sukunimeään.

https://twitter.com/JancisRobinson @ jancisRobinson (Jancis Robinson)

Jancis on kävelevä viiniopas, joka on tarjonnut myös useita viinioppaita. Hän on ensimmäinen viinialan ulkopuolella, joka on saanut ”Master of Wine -palkinnon” ja on myös saanut useita palkintoja tv-esityksistään. Se on sinun mielestäsi vaikuttavaa. No, hän on myös kuningattaren neuvonantaja kaikissa viiniasioissa!

Related News