Home Teknologia 9 erinomaista viinisovellusta, jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi

9 erinomaista viinisovellusta, jotka ovat ladattavissa ilmaiseksi

by admin

He sanovat, että elämän parhaat asiat ovat ilmaisia. No, niin ovat myös joitain parhaista viinisovelluksista! Oletpa sitten viinifanaatikko, kasvava viininharrastaja tai haluat vain nauttia viinistä ja saada siitä vähän tietoa, tässä on muutama ilmainen sovellus, joista kannattaa tutustua:

1. Herkullinen

Tämä sovellus on erittäin suositeltava viiniyhteisössä. Sen snap-and-seek -työkalu, joka käyttää kuvantunnistustekniikkaa antaakseen sinulle kuvan viinistä puhelimesi tilannekuvan perusteella, on sen erottuva ominaisuus. Tämä sovellus on enemmän kuin resurssi; Voit ilmaista mielipiteesi tällä alustalla, olla yhteydessä ystäviin ja nähdä, mitä asiantuntijat – sommelierit, viinintekijät ja viinitoimittajat – juovat. Siinä on myös Instagram-tyyppinen ominaisuus, jota kutsutaan viinipäiväkirjaksi, jossa voit seurata makusi

2. Vivino

Tässä sovelluksessa on myös kuvantunnistusominaisuus. Yksinkertaisella napsautuksella puhelimellasi saat selville viinin hinnan, luokituksen ja muiden Vivinon käyttäjien kommentit. Kun olet arvioinut tai toivonut kolme viiniä, Vivino alkaa suositella pulloja kokeiltavaksi. Sovellus on ilmainen iPhonelle ja Androidille.

3. Hei Vino

Kun haluat tietää, minkä viinin haluat yhdistää minkä tahansa ruoan kanssa, tämä sovellus on sinua varten. Sovellus auttaa sinua löytämään oikean pullon oikean ruoan kanssa helposti seurattavassa, mutta ei liian yksinkertaisessa muodossa. Se on saatavana Androidille, iPhonelle ja muille älypuhelimille, kuten Blackberrylle (tuhansille, joilla niitä vielä on), ja sovellus on ilmainen iPhonelle ja Androidille.

4. Murskattu

Tämän sosiaalisesti ohjatun viinisovelluksen avulla käyttäjät voivat seurata, etsiä ja jakaa suosikkiviiniään sosiaalisten verkostojen kautta. Crushedissa on ”cheers”-painike, joka toimii paljon kuin ”tykkää”-painike Facebookissa. Tämä sovellus auttaa sinua muistamaan tai jäljittämään nauttimaasi viiniä, selvittämään, mitä viinejä ystäväsi nauttivat, ja myös saada ystäviesi mielipiteen tietystä pullosta.

5. WineQuest

”Makuhaastattelun” avulla sovellus hioo henkilökohtaisia ​​makumieltymyksiäsi suola-, kahvi-, olut- ja cocktailmieltymyksiisi liittyvien kysymysten perusteella. WineQuest väittää, että näiden tietojen avulla he voivat ennustaa, kuinka hyvin joku haluaisi mistä tahansa viinistä maailmassa. He ottavat tämän profiloinnin pykälän korkeammalle ja voivat verrata makuasi rinnakkain ystäväsi tai puolisoon.

6. Viini Quick Picks

Tämä sovellus tarjoaa enemmän kuratoituja julkaisuja kuin mikään muu sosiaalisesti ohjattu sovellus luokassaan. Sen päivitykset ovat hyvin usein ja antavat käyttäjälle mahdollisuuden selata luetteloita, kuten ”25 suosituinta ystävänpäiväviiniä alle 25 dollaria”, ”25 parasta laajasti saatavilla olevaa tarjousviiniä alle 10 dollarilla”.

7. Guurgle

Ihmiset, joilla on enemmän ohjelmointikokemusta kuin viinikokemusta, luovat useimmat sovellukset. Ei kuitenkaan Guurglea. Kaikki hänen tiiminsä tulevat tältä alalta. Heidän iskulauseensa on ”kolme napsautusta”. He uskovat, että käyttäjän pitäisi pystyä löytämään etsimänsä kolmella yksinkertaisella napsautuksella. Käyttäjät voivat etsiä muun muassa viinejä, viinitiloja, rypälelajikkeita.

8. Drync-viini

Eräällä tavalla tämä sovellus, Drync Wine, on samanlainen kuin Delectable, lukuun ottamatta valtavaa sosiaalisen verkostoitumisen kykyä. Mitä tulee varastoon, se on minimaalinen verrattuna Vivinoon. Se on varustettu kuvantunnistustekniikalla, jonka avulla se tunnistaa minkä tahansa viinipullon napsauttamalla sitä puhelimen kameralla. Olipa kyseessä sitten ystäväsi luona, päivällistreffeillä tai supermarketissa, tämän yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen sovelluksen avulla sinulla on kaikki mitä tarvitset selvittääksesi kyseisestä viinistä.
Tämä sovellus ylpeilee erittäin suuresta valikoimasta myytyjen tuotteiden osalta sekä kannattavista taskuystävällisistä hinnoista, kun kyse on sen tuotteista, ja siihen liittyvistä alhaisista toimituskuluista suuriin osavaltioihin. Se tarjoaa myös concierge-palveluita viineille, jotka ovat loppuneet tai eivät ole varastossa. Sovellus on saatavilla maksutta sekä Android- että Apple-tuotteille.

9. Winery Road

Jos etsit asiantuntijaa tarkkaavaista ja upeaa valokuvausta alueittain luokiteltuna, tämä sovellus on sinua varten. Tämä ilmainen sovellus paljastaa Kalifornian suurimmat ja suosituimmat viinipaikat ja -alueet Montereyn Santa Lucian ylämailla aina Livermoreen. Saat myös pääsyn yksityiskohtaisiin arvosteluihin sekä viininvalmistajien haastatteluihin, interaktiivisiin karttoihin, uusien ravintoloiden ja nousevien hotellien arvosteluihin, suositeltuihin viinikokeisiin ja reitteihin, jotka ovat järjestäneet ja rahoittaneet tämän alan suurmiehet. Tämä sovellus on käytettävissä iPadeille, Android-puhelimille, Android-tableteille ja Kindlelle ja on ilmainen!

Related News