Home Autoteollisuus 5 vinkkiä auton hinaamiseen kuin ammattilainen matkailuautolla

5 vinkkiä auton hinaamiseen kuin ammattilainen matkailuautolla

by admin

Yhä useammat matkailuautojen omistajat päättävät hinata autoaan vetokoukun, hinausvaunun tai perävaunun avulla, kun ne osuvat tielle. Auton hinaaminen ei sovi kaikille, ja jotkut ihmiset haluavat vuokrata autot perille saapuessaan. Jos haluat hinata autoasi, tässä on viisi vinkkiä hinaamiseen kuin ammattilainen.

1. Käytä tuulilasissasi viitemerkkejä

Autolla tai kuorma-autolla ajaminen suorassa linjassa on helppoa, koska konepelti on edessäsi. Matkailuauton kanssa edessä on hyvin vähän, mikä auttaisi sinua määrittämään suoran kurssin. Vaikka tekisitkin kunnollista työtä pitääksesi matkailuauton suorassa ja kapeassa, auton hinaaminen voi aiheuttaa komplikaatioita. Sekä hinausvaunut että auton perävaunut voivat saada matkailuautosi heilumaan. Yksi ratkaisu on käyttää viitemerkkejä tuulilasissa pysyäksesi suorana. Pysäköi matkailuautosi vain tyhjälle parkkipaikalle niin, että kuljettajan puoleinen pyörä on lähellä ja yhdensuuntaisesti pitkän valkoisen pysäköintiholkin kanssa. Laita teippiä tai teippiä tuulilasiisi kohtaan, jossa viiva leikkaa kojelautasi. Siirrä seuraavaksi matkailuautoa niin, että sivupyörät ovat lähellä ja yhdensuuntaisia ​​valkoisen viivan kanssa. Merkitse toinen vertailupiste. Nämä kaksi vertailupistettä auttavat sinua pysymään suorassa hinattaessa autoa avoimella tiellä.

2. Järjestä ohjaamo eri kuljettajille

Muista, että tuulilasin vertailupisteet ovat hyödyllisiä vain yhdelle kuljettajalle tietyllä istuinkorkeudella. Jos jaat ajotehtäviä jonkun muun kanssa, he tarvitsevat omat vertailupisteet tuulilasiin. Istuinkorkeus on erittäin tärkeä. Sinun tulee kirjata viitepisteiden luomiseen käytetty istuinkorkeus. Jos pitempi tai lyhyempi henkilö ajaa matkailuautoa ja muuttaa istuinkorkeutta, tämä on korjattava ennen ajon aloittamista.

3. Merkitse viitepisteet sivupeiliin

Yksi tapa hinata autoa ammattilaisena on ostaa ja asentaa sivupeilien jatkeet. Nämä kiinnitetään tai kiinnitetään sivupeileihisi ja antavat sinun nähdä matkailuautosi ja hinaamasi auton tai auton perävaunun koko pituuden. Yksi vinkki on merkitä sivupeilin vertailupisteet erittäin ohuella valkoisen teipillä. Kun asuntoauto ja perävaunu tai auto on pysäköity suoraan linjaan, voit sijoittaa teippiliuskan kohtaan, jossa perävaunun takaosa näkyy sivupeilissä. Tee tämä molemmin puolin. Tämä antaa sinulle vertailupisteen, jonka avulla näet yhdellä silmäyksellä, onko perävaunu suorassa ajon aikana.

4. Käytä kaveria

Vertailupisteiden merkitseminen itse on erittäin vaikeaa, sillä heti kun siirryt kiinnittämään teippiä, siirryt pois normaalista istuma-asennostasi. Ystävän auttaminen tekee vertailupisteistäsi paljon tarkempia. Voit istua mukavasti ja ohjata jotakuta sijoittamaan teipin tarvittaessa.

5. Käytä mukana olevaa traileria

Suljetun auton perävaunun käyttö on ainoa ammattimainen tapa hinata autoa matkailuauton takana pitkiä matkoja. Autosi on suojattu sääolosuhteilta, eikä matka lisää autoon ajokilometrejä eikä vaurioita jousitusta tai voimansiirtoa.

Johtopäätös

Näiden viiden vinkin pitäisi auttaa ketään hinaamaan autoa kuin ammattilainen ajettaessa matkailuautoa. Mitä vinkkejä antaisit auton onnistuneeseen hinaamiseen? Jätä meille kommentti alle!

Related News