Home Autoteollisuus 3 parasta tapaa hinata autoa matkailuauton takana

3 parasta tapaa hinata autoa matkailuauton takana

by admin

Jos olet matkailuauton omistaja, se on todennäköisesti ylpeyttäsi ja iloasi. Autosta voi kuitenkin olla hyötyä, kun saavut määränpäähän. Autot auttavat sinua tutkimaan paikallisia alueita, ne kuluttavat vähemmän kaasua ja ovat paremmin ohjattavia kaupunkiympäristöissä. Tässä on kolme parasta tapaa hinata autoa matkailuauton takana.

1. A-kehyksen vetokoukku

Auton kiinnittäminen matkailuauton taakse on helppoa A-runko-kytkimellä. Ennen kuin teet niin, tarkista omistajan käsikirjasta, voidaanko autosi hinata vapaalla. Joitakin autoja ei voi hinata tällä tavalla, koska se vahingoittaa vaihteistoa. Koukun asentaminen on yleensä kahden hengen työ, mutta jotkut ihmiset hoitavat itsensä. Vetokoukku on kiinnitetty matkailuautosi takaosaan tapilla ja A-runko autosi alustaan. Nimi ”A-Frame” tulee autoon kiinnitetyn vetokoukun muodosta. Kun se ei ole käytössä, se taittuu tasaisesti autoa vasten. Käytössä se vetäytyy ulos muodostaen A-kirjaimen muodon. Ilmeisesti; sinulla on turvakaapeli kiinni, aivan kuten vedät perävaunua. Sinulla on myös sähkökaapeli jarrujen ohjaamiseen. Vuodesta 2006 lähtien kaikki autot tarvitsevat ”jarrukaverin” hinattaessa. Tämä käyttää auton jarruja, kun matkailuauton jarruja käytetään.

2. Hinaus Dolly

Jos autoasi ei voi hinata vapaalla, sinun on ostettava hinausvaunu. Nämä muistuttavat perävaunun vetokoukkuosaa, jossa on yksi akseli ja kaksi pyörää. Niissä on kaksi pientä ramppia, joiden avulla voit ajaa autosi dollylle. Autosi etupyörät lepäävät dollyssa, kun taas kaksi takapyörää pysyvät maassa. Hinausnukkeilla on monia etuja litteisiin A-runkoisiin vetokoukkuihin verrattuna. Ne säästävät autosi etujousitusta kulumiselta, ne on nopeampi asentaa kuin A-rungot, eikä niissä ole raskaita tai vaikeita osia siirrettävissä tai uudelleen sijoitettavissa. Monet hinausnuket taittuvat alas säästääkseen tilaa autotallissa tai matkailuautojen parkkipaikoilla. Johtavilla hinausdolly-merkeillä on myös hydrauliset ylijännitejarrut, joten sinun ei tarvitse asentaa ”jarrukaveria” autoosi.

3. Suljettu auton perävaunu

Vaikka suljetut auton perävaunut näyttävät ylellisiltä, ​​niiden edut huomattuasi ne tarjoavat todella hyvää vastinetta rahalle. Perävaunut tarjoavat jokaiselle matkailuauton omistajalle turvallisen ja varman tavan kuljettaa mitä tahansa autoa. Teräsrungoilla ja alumiinirungoilla varustettuihin perävaunuihin mahtuu monenlaisia ​​autoja. Kun kuljetat autoa perävaunussa, sen vaihteisto, voimansiirto ja jousitus ovat suojassa kulumiselta. Lisäksi auto on suojattu sääolosuhteilta ja varkauksilta perävaunun sisällä. Tällä tavalla hinatut autot kestävät paljon pidempään. Useimmat perävaunujen omistajat huomaavat säästävänsä alkuperäisiä kustannuksia alentamalla huolto- ja ylläpitokuluja.

Johtopäätös

Nämä kolme tapaa hinata autoa auttavat jokaista matkailuauton omistajaa löytämään oikean ratkaisun matkaansa. Jos sinulla on kokemusta auton hinaamisesta matkailuauton takana, mitä vinkkejä antaisit? Kerro meille ja jätä kommentti alle!

Related News